Pap Légtechnika Kft.

Poros légcsatorna tisztítás

A kör és négyszög keresztmetszetű poros légcsatorna tisztításának szükségességét - amennyiben szemrevételezéskor nem egyértelmű – az MSZ EN 12097:2006 számú szabvány, és az ott hivatkozott rendeletek szerint állapítjuk meg.

Felmérés

Az adott létesítmény poros légcsatorna hálózatát kollégáink speciális kamerával felmérik, megállapítják a szükség szerinti beépítendő tisztítónyílások számát, majd ez alapján elkészítik az árajánlatot. Az egyszeri felmérés díja: 40.000.- + ÁFA. Ez abban az esetben kerül kiszámlázásra, ha a felmérést követő árajánlat leadásától számított 3 hónapon belül Megrendelőnk nem kéri a munka elvégzését.

Tisztítási eljárás

Ha a szemrevételezéskor nem egyértelmű a takarítás szükségessége abban az esetben az ANTSZ (OKK) mintát vesz, amiből megállapítja a felületi por koncentrációt. Légcsatorna tisztító gépeinkkel úgy a kör-, mind a négyszögletes légcsatornában a port fellazítjuk, és azt a tisztítónyílásokon, anemosztátokon keresztül egy szintén speciális elszívó ventilátorral egy zárt, 200 literes porzsákba gyűjtjük. Poros szennyeződést, mint veszélyes hulladékot elszállítatjuk, az erről szóló igazolást az átadási dokumentációhoz csatoljuk.

Átadási dokumentáció

A felméréskori állapotról és az elvégzett munkánkról, fényképes (igény esetén videokamerás) dokumentációt készítünk, melyet Megrendelőnk részére CD-re írva adunk át.


Tudjon meg még többet »