Pap Légtechnika Kft.

Szárazjeges tisztítás

A ventilátorok, kaloriferek, hővisszanyerők tisztán tartásával jelentősen növelhető élettartalmuk, hatékonyságuk, és csökken az energia felhasználásuk.

Felmérés

Az adott létesítményben felmérjük a tisztítandó ventilátorok, kaloriferek és hővisszanyerők m2-t, darabszámát.

Tisztítási eljárás

A szárazjeges eljárás esetén a szárazjég granulátumot nagy nyomású levegő segítésével szórjuk a tisztítandó felületre, természetesen, változtatható levegő mennyiséggel és nyomással, így az egészen finom felüle-tekben sem tesz kárt, viszont a makacs, durva szennyeződésekkel szemben is hatékony.

A tisztítandó felületre csapódó –80 °C –os szárazjég granulátum hirtelen, hideg sokkolja a rá tapadt szennyeződést, amely a lehűlés miatt összehúzódik és a felületről visszacsapódó gáz leválasztja. Eközben a szárazjég felmelegszik és elpárolog, a szennyeződés pedig lehullik.

A tisztítás után a felület teljesen száraz marad, nem igényel semmilyen kezelést, melléktermék vagy veszélyes hulladék nem keletkezik, kizárólag a szennyeződés hullik le.

Az elpárolgó széndioxidnak semmiféle környezetkárosító hatása nincs.

Ezzel az eljárással a megtisztított berendezések az újkori állapotuknak megfelelő teljesítményre képesek.
Átadási dokumentáció

A felméréskori állapotról és az elvégzett munkánkról, fényképes (igény esetén videokamerás) dokumentációt készítünk, melyet Megrendelőnk részére CD-re írva adunk át.


Tudjon meg még többet »